Medlemskort

Du kan vælge en af følgende fremgangsmåder:

1.      Send dit billede til mail@kb-boldklub.dk med oplysning om medlemsnr. og fulde navn.
  2.      Du kan møde personligt op i KBs administration. Vi tager billedet af dig - du får kortet med dig med det samme.

Vælger du fremgangsmåde 1 får du en mail, når dit medlemskort ligger klar til afhentning.

Husk

1.      Billedet skal være elektronisk.
  2.      Det skal være et portrætbillede
  3.      Vi kan afvise dit billede, hvis kvaliteten ikke er god, eller billedet ikke egner sig til til medlemskortet.

Kortet koster kr. 50 inkl. moms, som du betaler ved indmeldelse. Mister du dit kort skal dette meddeles KBs administration straks. Et erstatningskort koster kr. 100 inkl. moms, som betales ved modtagelsen af kortet.

Du har som medlem en fordel ved at kunne parkere gratis - men det fritager dig ikke som medlem for at registrere din parkering.

Som medlem skal man ved ankomst registrere sin parkering. Der er 2 måder at gøre det på:

1. enten direkte på standeren
    hvor man indtaster medlemsnummer samt bilens registrerings nr.

2. eller via smartphone med aktivering af parkering i app'en APCOA FLOW.
    ved brug af APCOA FLOW app skal du oprette et konto og tilknytte dit medlemskort, hvorefter du vil kunne oprette en gratis parkering.

I denne guide er begge metoder beskrevet. På guidens sidste side vises den ”manuelle” registrering på automaten.

Glemmer du dette eller parkerer uhensigtsmæssigt i forhold til parkeringsbåsene - vil du blive afkrævet et gebyr fra APCOA, som varetager og har administrationspligten for arealet i henhold til aftale med Kjøbenhavns Boldklub.

Det er altså ikke nok at placere sit medlemskort i forruden. Hvis parkeringsautomaterne ikke virker, kontakt da APCOA på det telefonnr., der står på parkeringsautomaterne.

Som aktiv medlem i KB sikrer du dig gratis parkering i 24 timer pr. døgn.

Som passivt medlem i KB sikrer du dig gratis parkering i 2 timer pr. døgn.

Det er også med medlemskortet, du får adgang til fitness