Medlemskort

Du kan vælge en af følgende fremgangsmåder:

1.      Send dit billede til mail@kb-boldklub.dk med oplysning om medlemsnr. og fulde navn.
  2.      Du kan møde personligt op i KBs administration. Vi tager billedet af dig - du får kortet med dig med det samme.

Vælger du fremgangsmåde 1 får du en mail, når dit medlemskort ligger klar til afhentning.

Husk

1.      Billedet skal være elektronisk.
  2.      Det skal være et portrætbillede
  3.      Vi kan afvise dit billede, hvis kvaliteten ikke er god, eller billedet ikke egner sig til til medlemskortet.

Kortet koster kr. 50, som du betaler ved indmeldelse. Mister du dit kort skal dette meddeles KBs administration straks. Et erstatningskort koster kr. 100, som betales ved modtagelsen af kortet.

Medlemskortet kan benyttes til at trække en parkeringsbillet, der gælder til begge af KBs anlæg.

Du har som medlem en fordel ved at kunne parkere gratis - men det fritager dig ikke som medlem for at trække en billet. Du benytter dit medlemskort til at trække en parkeringsbillet, som skal ligge i forruden.

Glemmer du dette, eller placerer du billetten uden for synsfelt samt parkerer uhensigtsmæssigt i forhold til parkeringsbåsene - vil du blive afkrævet et gebyr fra EUROPARK, som varetager og har administrationspligten for arealet i henhold til aftale med Kjøbenhavns Boldklub.

Det er altså ikke nok at placere sit medlemskort i forruden. Hvis parkeringsautomaterne ikke virker, kontakt da Europark på det telefonnr., der står på parkeringsautomaterne.

Som aktiv medlem i KB sikrer du dig gratis parkering i 24 timer pr. døgn.

Som passivt medlem i KB sikrer du dig gratis parkering i 2 timer pr. døgn.

Det er også med medlemskortet, du får adgang til fitness