Bliv medlem

I KB er det med et og samme AKTIVE medlemsskab muligt at spille tennis, fodbold og cricket på klubbens to idrætsanlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé. Det er muligt at ændre sit aktive medlemsskab til et PASSIVT medlemsskab. Hermed mistes retten til boldspillene, men ophold på KBs to anlæg, benyttelse af klubbens restauranter og anvendelse af svømmebassin er fortsat en mulighed.

Vore kontingentsatser er helårlige og forfalder henholdsvis 1. januar og 1. juli. Ændringer af kontingentsatser vedtages på KBs årlige generalforsamling.

Indmeldelse foretages ved at udfylde en indmeldelseblanket. Du vil herefter modtage en mail vedrørende betaling. Når din betaling er registreret vil du modtage en mail med dit medlemsnr. og din adgangskode til medlemssystemet.

Øvrige informationer vedrørende medlemsskab af KB kan du få ved henvendelse til administrationen

Alle medlemmer får til hjemmeadressen fremsendt KB´eren, KBs medlemsblad hvert kvartal.
Alle medlemmer er velkomne til at benytte klubbens udendørs svømmebassin.

Alle aktive KB medlemmer under 18 år, har mulighed for mod forevisning af gyldigt medlemskort, at komme gratis ind og se FC Københavns superligakampe i Telia Parken. Bemærk at KB ikke er ansvarlig ved udsolgte kampe. I forbindelse med kamp mod Brøndby i Parken vil der via opslag på klubbens anlæg og klubbens hjemmeside blive informeret om, hvordan der kan opnås billetter.

Gå til indmeldelsesformular