Medlemsstop i KB Tennis

Efterspørgslen efter at spille tennis i KB er stor i forhold til, hvad vi kan tilbyde, og vi kan desværre på nuværende tidspunkt ikke tage flere nye medlemmer ind i KB Tennis

Vi er bevidste om, at mange ønsker at blive medlem i KB for at spille tennis, men vi ønsker ikke at tage flere ind, end at vi kan stå inde for kvaliteten af træningen og adgangen til at booke baner.

Vi har desværre også stoppet for ventelisten, da der allerede står over 700 på.

Ønsker du at skrive dig på venteliste til medlemskab I KB - hold da øje med denne side.

Vi modtager mange henvendelser om; placering på ventelisten, hvornår man bliver inviteret mv. Vi vil derfor gerne henstille til, at I undlader og venter på, at vi kontakter jer. I vil blive kontaktet af KB Tennis, når det er aktuelt og der er en ledig plads.

 

 ________________________________________

Indmeldelse i KB

Inden for 48 timer vil du modtage en mail fra KBs administration omkring betaling af medlemskab. Vær opmærksom på at du først er gyldigt medlem, når din betaling er registreret hos KB og når du har modtaget en mail med dit medlemsnr. og pinkode.

Årskontingent betales 2 gange årligt 1. januar og 1. juli. Bemærk at ved indmeldelse er det første år bindende.

På KBs generalforsamlingen i marts 2019 blev det vedtaget at igangsætte en opsparing til KBs 150 års jubilæum via et bidrag på kr. 10 pr. medlem pr. kontingentindbetaling. Se mere herDD-MM-ÅÅÅÅ
Vejnavn, husnr. samt evt. etage og side

 

 

 

Se vores udmeldelsesregler under § 4