Cricket
For indmeldelse i KB Cricket kan du udfylde denne indmeldelsesformuar

Fodbold
Ønsker du at spille på et af KBs fodboldshold skal du skrive dig på venteliste. Den finder du her

Tennis
Efterspørgslen efter at spille tennis i KB er stor i forhold til, hvad vi kan tilbyde, og vi kan desværre på nuværende tidspunkt ikke tage flere nye medlemmer ind i KB Tennis.

Vi er bevidste om, at mange ønsker at blive medlem i KB for at spille tennis, men vi ønsker ikke at tage flere ind, end at vi kan stå inde for kvaliteten af træningen og adgangen til at booke baner.

Vi har desværre også stoppet for ventelisten, da der allerede står over 700 på. Nu er vi nede på omkring 300, som stadig venter på medlemskab.

Ønsker du at skrive dig på venteliste til medlemskab I KB - hold da øje med denne side.

Ventelisten er åben for årgang 2017-2021. Du finder den her

__________________________________

Alle medlemmer får til hjemmeadressen fremsendt KB´eren, KBs medlemsblad hvert kvartal.

Alle medlemmer er velkomne til at benytte klubbens udendørs svømmebassin.

Alle aktive KB medlemmer under 18 år, har mulighed for mod forevisning af gyldigt medlemskort, at komme gratis ind og se FC Københavns superligakampe i Telia Parken. Bemærk at KB ikke er ansvarlig ved udsolgte kampe.