Svømmebassin

Åbningstider:      
Hverdage åben 07.00 - 10.00
Hverdage lukket for rengøring 10.00 - 13.00
Hverdage åben 13.00   21.00
Weekend åben 10.00 - 18.00


Der må absolut ikke bades, når robotstøvsugeren er i vandet.

Vi har haft en del henvendelser fra medlemmer, som gerne vil morgenbade. Det vil vi selvfølgelig gerne imødekomme, og poolen vil derfor i hverdagene i en prøveperiode frem til 1. april 2023 have ovenstående åben- og lukketider. God fornøjelse :-)

Til yderligere information kan vi oplyse, at KB har en byggesag hos Frederiksberg Kommune om at få byggetilladelse til etablering af en sauna.

Tag dig en dukkert, men husk badereglerne.

!! Der må absolut ikke bades, når robotstøvsugeren er i vandet !!

Fredag 19. juni 2020 genåbnede KB’s legendariske og nyrenoverede svømmebassin.

Oprindelig blev det smukke bassin tegnet af arkitekt Hans Hansen og opført i 1938.

Det blev lukket i sommeren 2015, fordi det trængte til en kærlig hånd, men samtidig skulle det også leve op til myndighedernes krav.

Takket være økonomisk støtte på 12,5 millioner kroner fra Louis-Hansen Fonden fremstår det nu 100 procent korrekt med et nyt vandbehandlingsanlæg placeret i kælderen under fitnesslokalet samt tre store underjordiske udligningstanke.

Coatingen af bassinet er udført i flydende plexiglas, og den lyseblå farve er valgt ud fra de farvearkæologiske undersøgelser, som blev udført af Nationalmuseets Bevaringsafdeling i december 2012 på baggrund af K.B. Hallens brand i september året før.

Der er nye udendørs møbler takket være økonomisk støtte fra Glidov Fonden v. Jørgen Glidov og Gunnar Jensens Fond, som begge desuden har sørget for en ansigtsløftning af Qvisten.

Fakta:
- Ca. 500 kubikmeter vand fylder bassinet
- 164 kbm cirkuleres hver time gennem vandbehandlingsanlægget
- Et solvarmeanlæg bidrager til opvarmningen af badevandet
- Automatisk registrering af klor- og syreindhold