Restaurant Granen - KBs sportsrestaurant

Vi er helt klart ikke som de andre, og vi kalder os Danmarks bedste sportsrestaurant. Med en uimodståelig service lever vi fuldt op til vores motto: ”Vi er ikke som de andre…”. Kom og oplev vores skønne lokaler på Peter Bangsvej 147 på Frederiksberg. 

Vores restaurant har plads til ca. 60 siddende gæster, og vi bestræber os altid på at servere lækker mad til klubpriser – her er børn meget velkomne. 

I kiosk ”Qvisten” kan du få stillet den værste sult og tørst, når du er på farten. Her tilbyder vi blandt meget andet pølsehorn, pizzasnegle, slik, chips, kaffe & kage, energidrikke, sodavand og meget mere… 

Vi arrangerer også alle former for selskaber i de tilstødende selskabslokaler. 

I vores unikke selskabslokale ”Pejsesalen”, der emmer af SJÆL, HISTORIE og LIV, kan vi dække op til 200 personer. Fantastisk smukt lokale, der skal opleves fuldt opdækket og med ild i pejsen. I Hjørnelokalet på 1. sal er der plads til 50 personer. 

Desuden er der den gamle, skønne tennishal, som vi gerne dækker op i. Den er fuld af charme, og her kan dækkes op til ca. 400 personer – og vi pynter den, så selv øjet bliver mæt. 

Vi rummer mange facetter og tager imod alle udfordringer store såvel som små – vi gør alt for at opfylde dine ønsker. 

Vi har idéerne til lækre, uimodståelige buffeter, receptioner, bryllupper, julefrokoster, firmafester, begravelser, eller måske et super pool party… Vi griller gerne pattegrise, store bøffer med alt, hvad hjertet kan begære på vores terrasse. Arrangementer og selskaber op til 400 personer med alt hvad, der hører til. 

Hold børnefødselsdagen eller holdspisningen hos os, helt uden stress og jag. Vi sammensætter gerne totalarrangementer med fx mad, underholdning og konkurrencer. 

Kontakt os også gerne omkring firmafrokostordninger, mødepakker, mad ud af huset, håndmadder, højt belagt eller de skønneste delikatesser… 

Lad os gøre dit næste arrangement til en helt speciel oplevelse, men husk at booke vores selskabslokaler i god tid, da visse dage hurtigt bliver udsolgt. 

Ring eller mail Jette Jensen og lad os hjælpe dig med dit næste arrangement

Telefon: 3871 4190 / 3070 9006
Mail: jette@alt-i-mad.dk

Åbningstider:

Restaurant Granen
Hverdage: 15.00 - 21.00 eller efter behov
Weekend: Efter behov 

 

Lad os stå for aftensmaden i dag... 

Skal aftensmaden være hjemmelavet så kig ind i Granen, KBs sportsrestaurant, og se dagens mange spisefristelser. 

Hver dag finder du dagens ret på tavlen i vores restaurant og du vælger selv om du vil spise her eller tage maden med hjem. 

Kig forbi Peter Bangs Vej 147 eller ring og bestil på telefon: 3871 4190 

Vores køkken har åbent mandag til fredag kl. 17-20, øvrige dage efter aftale. 

Alle retter kan bestilles som take away – også i børnestørrelser.

Restaurant Granen - KBs sportsrestaurant.

Restaurant Granen - KBs sportsrestaurant.