Parkering på KBs anlæg

Du har som medlem en fordel ved at kunne parkere gratis - men det fritager dig ikke som medlem for at registrere din parkering.

Som medlem skal man ved ankomst registrere sin parkering. Der er 2 måder at gøre det på:

1. enten direkte på standeren
    hvor man indtaster medlemsnummer samt bilens registrerings nr.

2. eller via smartphone med aktivering af parkering i app'en APCOA FLOW.
    ved brug af APCOA FLOW app skal du oprette et konto og tilknytte dit medlemskort, hvorefter du vil kunne oprette en gratis parkering.

I denne guide er begge metoder beskrevet. På guidens sidste side vises den ”manuelle” registrering på automaten.

Glemmer du dette eller parkerer uhensigtsmæssigt i forhold til parkeringsbåsene - vil du blive afkrævet et gebyr fra APCOA, som varetager og har administrationspligten for arealet i henhold til aftale med Kjøbenhavns Boldklub.

Det er altså ikke nok at placere sit medlemskort i forruden. Hvis parkeringsautomaterne ikke virker, kontakt da APCOA på det telefonnr., der står på parkeringsautomaterne.

Som aktiv medlem i KB sikrer du dig gratis parkering i 24 timer pr. døgn.

Som passivt medlem i KB sikrer du dig gratis parkering i 2 timer pr. døgn.