Multi Idræt

KB’s Multi Idræt er en puljeinstitution for aktive børn der har lyst og behov for at udfolde sig fysisk igennem idræt. Multi Idræt er ikke alene fokuseret på idræt, aktiviteter som rollespil, kreative værksteder, spil og leg både inde og ude hører naturligvis også med til dagligdagen i Multi idræt.

Institutionen modtager børn fra børnehaveklasse til og med 5. klasse.

KB´s Multi Idræt er normeret til 50 børn og prioriterer optagelse af børn med bopæl i Frederiksberg kommune. Se i "Regler for optagelse" vedrørende venteliste

Børn fra andre kommuner, kan blive skrevet på ventelisten, men kommer kun i betragtning, såfremt der ikke er børn fra Frederiksberg kommune i den ønskede alder og /eller køn, der ønsker at starte.

Personalet består af et engageret team på 2 pædagoger og 1 medhjælper.

Multi Idræts lokaler er beliggende på anlægget på Peter Bangs Vej, hvor der ligeledes er mulighed for at benytte klubbens mange øvrige faciliteter så som ude– og indendørs tennisbaner, udendørs svømmebassin, fodboldbaner, badmintonhal og cricketbane med meget mere.

Alle relevante idrætsredskaber er til rådighed, børnene skal kun medbringe træningstøj, indendørs sko og masser af energi.

Leder af KB´s Multi Idræt er Steen Molzen. Steen kan kontaktes på tlf. 38 71 22 29 eller via mail

Åbningstider

Regler for optagelse

Betaling

Idrætsprojekt

Årlige kolonier