Lidt historie om Pile Allé

I 1913 var tilstrømningen så stor til KBs tennisafdeling, at det begyndte at knibe med at få plads til alle de ivrige nye og gamle medlemmer på klubbens baner på Sønder Fasanvej i nærheden af Den Kongelige Porcelænsfabrik. Men så opstod muligheden for at leje et større areal af kommunen på Pile Alle umiddelbart op til Frederiksberg Slot.

I 1917 blev der opført en smuk tennishal, som bl.a. i 1921 lagde gulv til verdensmesterskaberne indendørs. Hallen brændte imidlertid i 1968, og som erstatning opførte man i årene, der fulgte, det kompleks af bygninger, som i dag rummer tennishal og badmintonhal foruden klublokaler og restaurant Pilen.

Lejemålet er blevet fornyet adskillige gange, og senest er der indgået en aftale, som strækker sig frem til 2050.