KBs anlæg

Anlæggenes åbningstider

KB har to idrætsanlæg placeret henholdsvis på Peter Bangs Vej 147 (KB Hallen) og Pile Alle 14 B, hvor KB er nabo til Frederiksberg Slot.

Peter Bangs Vej er der adgang til:

16 udendørs tennisbaner, hvoraf 14 er grusbelagt og 2 med hybrid underlag samt en slåmur.

7 indendørstennisbaner. 2 placeret i den gamle bygnings masse fra 1938 og 5 placeret i "Ny tennishal", hvor der på 1. sal også er kontorfaciliteter og møderum.  

På den østlige side af bygnings massen ligger KBs 2 græsfodboldbaner samt en græsmasterbane med mulighed for belysning og opvarmning af banen. De 3 kunstgræsbaner KB primært benytter er placeret syd for anlægget, de ejes af Frederiksberg Kommune og administreres af FIU (Frederiksberg Idræts Union). KB har ligeledes adgang til kunstgræsbanen beliggende på Frederiksberg Stadion. KBs græsbaner benyttes tillige af FC Københavns superliga hold.

Helt mod øst er KBs cricketpitch for træning placeret. Midt mellem græsbanerne er cricketpitch for kamp placeret. 

KB samarbejder med FC København om udvikling af elitefodboldspillere. Dette samarbejder benævnes i daglig tale School of Excellence. Disse dygtige KB drenge, trænere og ledere har til huse på den østlige side af KB mod fodboldbanerne.

Den Lille Hal er placeret i forlængelse af de to indendørs tennisbaner i den sydlige del af bygnings massen.

KBs omklædningsrum er placeret både på den østlige og vestlige side af den gamle bygnings massen samt i Ny Tennishal.

Cafeteriet Qvisten er beliggende i den sydlige ende af bygnings massen hvorfra der er adgang til KBs svømmebassin og Fitness Center.

I tilknytning til klubbens stemningsfulde festsal, Pejsesalen, ligger restaurant Granen, hvortil der er indgang fra tennissiden. Langs tennisbanerne ligger ligeledes klubbens administration og i forlængelse heraf KBs Idræts SFO, Multiidræt.

På 1. sal har klubbens direktør kontor, og her findes lokaler indrettet til møder for klubbens bestyrelse. På 1. sal er ligeledes  klubbens æresgalleri placeret med portrætfotografier af personer, som har ydet en mangeårig og særlig indsats for KB.   

Lidt historie om Peter Bangs Vej

Pile Allé er der adgang til:

11 udendørs grusbelagte tennisbaner.

2 indendørs tennisbaner samt en boldspilshal på 20 x 40 m.

Et kunstgræsareal, Allé Banen, indrettet med 4 orange minitennisbaner, en fodboldbane samt en slå mur.

Foruden omklædning med badefaciliteter ligger også klubrestauranten på Pile Allé kaldet ”Pilen” samt et mødelokale.

1 græsfodboldbane og en gymnastiksal er stillet til rådighed for KB efter aftale med Hærens Officers Skole.

Lidt historie om Pile Allé

KB fra oven