Juletræer på KB

Køb igen i år dit juletræ på KB og støt klubben

Det er med stor stolthed vi kan kigge tilbage på sidste år, hvor vi sammen fik skabt en tradition for at sælge juletræer på KB. Sidste år blev der solgt 387 træer og indsamlet 12.813 til KB´s ungdomsudvalg.

Det er igen i år Rasmus, der står for salget.

”Det var fantastik at møde så mange glade børn og voksne foran KB-hallen og opleve det liv det giver.

Jeg er aktivt medlem af KB. Jeg spiller både fodbold og tennis, og så jeg er en del af KB Erhvervsklub og KB Tennis Netværk. Og så dyrker jeg juletræer.

Fra fredag 25. november pryder mine smukke træer igen KB’s forplads. Her kan jeg udfolde min drøm om at lave en af Frederiksbergs flotteste og måske største stande med op mod 100 udstillede træer dagligt og møde et hav af glade børn og voksne.

Jeg glæder mig til at give jer den tætteste oplevelse på en tur i skoven - midt inde i byen - hvor det dufter af og ligner en nåletræsskov. Og samtidig støtter juletræsalget foreningslivet på KB - igennem KB, siger Rasmus.”

 

Der er fri levering af juletræer til KB-medlemmer og 10 procent af salget går også i år ubeskåret til KB Ungdom. Der bliver bålsted på pladsen, gløgg og grillede skumfiduser til alle. Det var der mange det hygge sig med sidste år.

Juletræssalget har åbent mandag-torsdag kl. 13-18, fredag kl. 12-18 og lørdag-søndag 10-17.
Salget starter fredag 25. november kl. 12.00

Mange KB-hilsner fra Rasmus