Jørgen Herbert fylder 75 år

Et af de mest markante medlemmer i KB’s historie, Jørgen Herbert, som har været medlem af klubben siden 1965, runder nu et skarpt hjørne.

Jørgen Herbert har i tidens løb været aktiv i både fodbold og tennis, og han har været ungdomstræner i fodbold. I 1991 var han desuden manager for 1. holdet og var således med til at bane vejen for sammenslutningen af FC København sammen med B1903.

Han har desuden været en dominerende og festlig figur i andre sammenhænge. Eksempelvis Julesjov i K.B. Hallen i slutningen af det sidste århundrede, hvor elitefodboldspillere, skuespillere, journalister og andet godtfolk boltrede sig til stor morskab for et begejstret publikum. En overgang var han også storskræpbevarer i Sankt Marcus Ridderordenen.

Herbert, der i flere år har boet i Lønstrup i Vendsyssel, er stadig i fin form, og humøret er på toppen. Det bliver ikke mindre af, at han fylder 75 år.

Det gør han lørdag 21. maj, og i den anledning har den kommende fødselar valgt at byde på Åbent Hus på Hotel Kirkedal, Mårup Kirkevej 30, 9800 Lønstrup.

Festlighederne begynder klokken 14, og værten byder på øl, vin, vand, mad og levende musik.

Kjøbenhavns Boldklub ønsker et stort tillykke.