Årets sidste intimkoncert på KB bliver lidt anderledes end de andre i Pejsesalen. Og måske en dejlig måde langsomt at spore sig ind på julen.

Med et navn, vi er glade og stolte over igen at kunne præsentere på KB.

I et positivt samarbejde med KB-Hallens daglige ledelse bydes til en lidt anderledes intimkoncert med en af landets mest kendte kunstnere i Danmarks mest ikoniske musikspillested, vores egen fantastiske KB-Hal.

Mads gav i november 2020 en total udsolgt og meget nærværende koncert under Corona-restriktioner i Pejsesalen.  Aftenen gav mange opfordringer til en gentagelse, som vi nu kan invitere til.

Mads behøver ingen nærmere præsentation, han har en fremragende og nuanceret stemme, der sammen med hans musik og hans vindende personlighed har gjort ham til en kunstner af international klasse.

Mads er en multi-platin og multi-prisvindende kunstner med en lange række hits og har netop udgivet det helt nye album Where Ocean Meets.

Arrangementet er et lukket arrangement kun for KBs medlemmer, vores nærmeste familie og venner samt vores samarbejdspartnere.

Aftenen er stadig en intimkoncert med plads til godt 350 tilskuere - på størrelse med de udendørsarrangementer vi de sidste to somre har holdt med Erann DD og Lis Sørensen på tennis-siden ved kontoret.

Arrangementet afvikles efter følgende tidsplan:

Klokken 18.00

Velkomst og 18.15 buffet med servering og spisning i Pejsesalen, Granen og andre lokaler på anlægget.
Baren er åben fra kl. 17.00

Klokken 20.30 Koncert i KB-hallen

Pris inklusive koncert og buffet KUN 550 kr.

Salg som normalt via KBs medlemssystem fra på fredag d. 8. oktober kl. 10.00
Der kan maksimalt købes 8 billetter per medlem.

Vi ser frem til at se dig på anlægget i julemåneden til endnu en hyggelig KB-aften sammen med en dansk kunstner af højeste internationale klasse.