John Mogensen LIVE i Restaurant Pilen

Januar måned byder på lange vinteraftener, mørke og køligt klima.Derfor er vi rigtig glade over at kunne invitere til hyggelig, varm KB-aften med dansk musik-nostalgi på højeste niveau når den originale

JOHN MOGENSEN LIVE Duo fra Aarhus kommer på besøg.

Dato:
Fredag d. 21. januar 2022

Tid:
18.00. med koncertstart 20.30.

Den voldsomt populære og fra TV kendte aarhusianske duo Karsten Noel John Loft Mogensen - det hedder han! - og pianist Brian Thomsen gav i 2017 og 2018 4 totalt udsolgte koncerter med legendariske John Mogensen-klassikere på Frederiksberg, heraf en med orkester i Pejsesalen. Uden at love for meget garanterer vi hygge, humør og masser af nostalgi.

Syng med på sange som "Så Længe Jeg Lever", "Sidder på et Værtshus", "Der er noget galt i Danmark", "Nina Kære Nina", "To Mennesker på en Strand" og mange, mange andre.

Kom og vær med til denne nostalgiske ”John Mogensen aften” med KB’ere, gode venner, god musik, godt humør, mad, øl, sang og måske dans!!

Arrangementet består af:

Fra 17.00 ankomst
* Klokken 18.00 spisning:
Gullash, is og kaffe/ te.

* Klokken 20.30:
John Mogensens LIVE
efter koncerten vil baren være åben

Pris for mad og koncert: DKK 400 per person

Øl, vin og vand kan hele aftenen til ganske fornuftige priser.

Du køber billetter til arrangementet via KBs Medlemssystem -> Log ind med dit medlemsnr. og adgangskode -> vælg "Koncerter på KB" under topmenu -> "John Mogensen Live"

Da pladsen er begrænset og vi mærker stor interesse opfordres du til at skynde dig.

Billetterne sælges først til mølle med max. 6 per medlem.

Der er plads til ca. 100 personer i Pilen.

Vi glæder også til endnu en hyggelig KB-aften - denne gang i Pile Allé