Køb juletræ på KB og støt klubben

Rasmus Sørensen er aktivt medlem af KB. Han spiller fodbold, tennis, er en del af KB-Erhvervsklub – og så dyrker han juletræer.

Det hele begyndte for fem år siden på vores lille stykke jord ved vores sommerhus i Vestjylland. Familien, som består af hustruen Susanne og børnene Gustav og Mynte, plantede 14.000 juletræer på 10 cm højde. Nu er det tid til at sælge de første og flotteste træer – og de skal sælges på KB.

Her kan jeg udfolde min drøm om at lave en af Københavns flotteste og måske største stande med op mod 100 udstillede træer dagligt. På den måde kan jeg give jer den tætteste oplevelse på en tur i skoven midt inde i byen, hvor det dufter af og ligner en nåletræsskov – og samtidig støtter juletræssalget foreningslivet igennem KB ungdom.

Juletræssalget, som har åbnet mandag – torsdag kl. 13.00-18.00, fredag kl. 12.00-18.00 og lørdag-søndag kl. 10.00-17.00, finder du på Peter Bangs Vej på pladsen foran KB Hallen.

Der er fri levering af juletræer til KB medlemmer og 10 procent af salget går ubeskåret til KB ungdom.

I weekenden er der mulighed for at købe gløgg og grillede skumfiduser.