Intimkoncert på KB

Cæcilie Norby - dansk musik af international klasse
Torsdag 23. september kl. 20 i Pejsesalen

Intimkoncerterne i Pejsesalen og på tennisanlægget er blevet lidt af en institution på KB.

Alene det sidste år har vi haft besøg af Mads Langer, Sko&Torp, Michael Falch og i juni en udendørs-koncert med Lis Sørensen.

Koncerterne blev oprindelig udtænkt for at medlemmer kunne mødes på KB udover sport. Alle arrangementer har været totalt udsolgte.

I rækken af danske topkunstnere er vi rigtig stolte over, i efterårets første intimkoncert, at præsentere den danske verdensklasse sangerinde Cæcilie Norby.

Cæcilie behøver ikke den store præsentation. Fra at være den ene halvdel af den ikoniske danske pop-duo OneTwo, der blev dannet i 1985 og opløst i 1993, blev Cæcilie en respekteret kunstner på den internationale musikscene.

Hun har i størstedelen af sit liv tilhørt den absolutte elite i det danske og internationale musikliv og spænder over mange genre indenfor jazz, pop, folk, indie og latin.

Vi kommer til at møde Cæcilies store stemme på en aften, der sammen med hendes tre musikere byder på en bredtfavnende rejse gennem hendes store, musikalske univers.

Glæd dig en aften, der kun kan blive en oplevelse.

Pris: DKK 295 pr. billet.
Prisen er uden spisning og der kan max købes 8 billetter pr. medlem

Spisning i forbindelse med koncert
Restaurant Granen i KB tilbyder (i restauranten og på balkonen i Pejsesalen), uimodståelig og lækker tapas, som serveres på bordet. Der er begrænsede pladser.

Pris pr. kuvert 220 kr.  Bestilling kan kun ske på mail jette@alt-i-mad.dk.

Køb af billetter
På grund af sommerferien og efterspørgsel begynder vi allerede nu billetsalget, som ellers normalt starter 2 måneder før arrangement start.

Billetsalget er allerede nu åben for køb via KBs medlemssystem

• Log ind med dit medlemsnr.
  • Under ”Menu” vælges ”Koncerter på KB”
  • Klik på ”Vis mere”
  • Klik på ”Læg i kurv”
  • Klik på ”Shop videre”
  • og klik på ”Vis mere” til det ønskede antal billetter er i indkøbskurven og afslut med betaling.

Arrangementet afvikles naturligvis efter alle på dagen gældende Covid-regler.

Skynd dig - vi mærker stor interesse.

Vi glæder os til at se dig på KB – forsat god sommer 😊

Kjøbenhavns Boldklub