UDSOLGT

Intimkoncert i Pejsesalen med Hanne Boel

Intimkoncerterne på KB er blevet lidt af institution på KB, for medlemmerne og for vores samarbejdspartnere.

Indtil nu har vi blandt andre haft besøg af Mads Langer, Michael Falch, Sko&Torp, Lise Sørensen, Erann DD og sidst Cæsilie Norby, der gav en fremragende koncert d. 23. september. Alle arrangementer har været helt udsolgte.

I rækken af efterårets og vinterens intimkoncerter er vi nået til den anden i rækken og det er med stor glæde af vi kan præsentere:

den ikoniske danske sangerinde med den fantastiske stemme, Hanne Boel

I november 2018 gav Hanne en totalt udsolgt og meget stemningsfuld koncert i KBs pejsesal. Det vil vi gerne gentage.

Da Coronarestriktionerne er ophævet, er vi nu heldigvis tilbage til det oprindelige format med spisning for alle i Pejsesalen før koncerten.

Dato: Torsdag 25. november 2021 kl. 18.00
Buffet: kl. 18.00
Koncertstart: kl. 20.15
Sted: Peter Bangs Vej, Pejsesalen

Pris inklusive koncert og buffet: DKK 550 per person

Hanne spænder genremæssigt vidt og har sunget såvel kirkekor som gospel, soul, jazz, rock og pop samt et stænk af techno. Hun har haft succes i hele Skandinavien samt Tyskland med et samlet pladesalg på 2,5 millioner og har spillet sammen med en lang række af den danske og internationale musikscenes allerstørste navne.

Hanne Boel er desuden den mest sælgende danske sangerinde nogensinde.

På den sidste torsdag i november og inden juletravlheden melder sig, besøger Hanne os i Pejsesalen og vil med to guitarister i en intimkoncert give prøve fra sit store katalog af numre og hits, der har været en del af den danske musikscene i mange år.

Billetsalg fra lørdag d. 25. september via KBs medlemssystem / Menu / Koncerter på KB.

Skynd dig, vi mærker stor interesse og efterspørgsel. Billetsalget åbner lørdag 25. september. Der kan maksimalt købes 6 billetter per medlem.

Vil glæder os til at se dig til endnu en hyggelig klubaften på vores fantastiske anlæg i samvær med mange KBere og endnu en dansk kunstner af højeste internationale klasse.