Coronaregelsæt for aktiviteter på KB pr. 21. april 2021

• Bliv hjemme hvis du føler dig utilpas
  • Host i ærmet
  • Vask eller afsprit dine hænder

Du SKAL bære mundbind når du bevæger dig indendørs på vej til tennisbanen, omklædningsrum, administrationen eller restaurant.

Forsamlingsforbuddet på max. 10 indendørs og udendørs max. 50 skal overholdes.

Alle udendørs tennisbaner og fodboldbaner er åbne og må anvendes.

Børn og unge til og med 17 år må spille og træne indendørs uden at skulle vise coronapas.

Voksne, ældre end 70 år, må ligeledes spille og træne indendørs i givet fald de er i besiddelse og på stedet kan fremvise eget gyldigt coronapas.

Ovenfor nævnte to grupperinger vil ligeledes kunne benytte omklædningsrum. Pt. max. 5 personer i hvert omklædningsrum. (1 person pr. 4 kvm.). Der må bades, husk sæben!

Alle må benytte toiletterne – også personer mellem 17 og 70, men kun én ad gangen! (1 pr. 4 kvm).

I restauranterne gælder de samme regler som i alle øvrige restaurationer: reservation, max. 10 personer, gyldigt coronapas skal fremvises på stedet, mundbind når du går til bordet, siddende må du aftage mundbindet. Rejser du dig, skal du igen benytte dit mundbind. Sidste udskænkning kl. 22 – sidste mand ud kl. 23.

Det er fortsat ikke muligt – for øvrige end KB og FCK Talent ansatte medarbejdere – at benytte klublokaler. Dette medfører desværre, at alle vore frivillige trænere og ledere er forhindret i at anvende klublokaler, omklædningsrum etc.

Mange regler skal vi fortsat forholde os til. Ikke mindst på KB har vi holdt fast i denne disciplin. Tak for det og venligst fortsæt hermed, således vi alle kommer sunde og raske hele vejen ud på den anden side.

Ovenfor nævnte er alene gældende indtil næste regelsæt udrulles/kommunikeres.

Velkommen tilbage på KB – det er en fornøjelse at der igen er liv og glade medlemmer på anlæggene.

Henrik Eigenbrod
direktør