UNGERÅDET PÅ KB ER SAT

KBs bestyrelse, herunder den nye Formand, Finn Meyer har igangsat et nyt projekt, de vil nemlig skabe et råd for unge. Rådet skal dannes af unge fra henholdsvis fodbold, cricket og tennis i alderen mellem 16-25 år og har til formål at komme med input til hvordan KB som helhed kan blive en endnu mere attraktiv klub at dyrke idræt.

Bestyrelsen pegede på Tennisafdelingens Klubudvikler, Alexander K. Rejnhold til at være facilitator. Han har har igennem opslag på sociale medier, ophæng i klubben og input fra afdelingsledere fået en masse interesserede kandidater til rådet.

Nu er det endt ud i 6 super skarpe medlemmer, som skal mødes i det nye år sammen med KBs direktør Henrik Eigenbrod og formand Finn Meyer for at kick-starte dette nye projekt.

Rådet består af følgende medlemmer:

Cricket:
Ali Hassan - 21 år
Altamish Khan – 21år

Fodbold:
Jonas Kristensen – 17 år
Christian Scheuer – 18 år

Tennis:
Benedicte Danielsen – 17 år
Josephine Lund-Kühl – 18 år

Vi håber at dette projekt kan være med til at skubbe nogle nye initiativer i gang, samt komme med et friskt pust til den nuværende bestyrelse.