Svømmebassin og mere

Godt Nytår.

Vi fortsætter hvor vi slap, men forventer, at vi i år afslutter flere byggerier end vi igangsætter!!!

Svømmebassinet har været lukket i tre sæsoner. I går begyndte vi at tilføre vand til bassinet og i den kommende uge begynder vi at teste vandbehandlingsanlægget i kælderen.

Zøllner fortætter arbejdet omkring bassinet med etablering af udendørs brusere, flisebelægning og tilpasning af voldene omkring bassinet. Anlægsass. Lasse er på badeteknisk kursus i Odense denne uge, hermed er både Dennis og Lasse uddannet til at sikre og servicerer badevandsbehandlingen i kælderen.

Datoen for 1. badedag er ikke besluttet.

På fodboldsidens parkeringsanlæg er udlagt ny asfalt og belægningen har fået nye hvide striber.

På forpladsen har vi haft 1-års gennemgang. Samtlige træer udskiftes - ikke alle kunne tåle genplaceringen - Zøllner prøver igen!!! 

Fodboldbane 1 ligger pt. brak og afventer vækstsæson før endelig godkendelse og overdragelse til drift.

Hen over jul og nytår har vi benyttet tiden til at renoverer Granens køkken.. Alt er nyt, det er alene forpagteren, der har overlevet!

Nyt gulv, nymalede vægge og lofter, ny belysning, nyt komfur, grill, ovne, køle- og fryseskabe, em-fang samt potter og pander tilpasset induktionen.

Anlægget er ved at være tilbage i kampform klar til en ny sæson - god fornøjelse.

I den kommende periode vil vi have fokus på Tennissidens P-anlæg, selve P-registrerings processen med APCOA og parkeringsmarkeringer i Pile Allé.