Ny parkeringsordning på KBs anlæg

Vil du som aktivt medlem fortsat have mulighed for gratis parkering på KBs anlæg, skal du følge denne information grundigt.

KB har på begge anlæg en parkeringsaftale med APCOA PARKING, og nu bliver det muligt for KBere med aktivt medlemskab at eliminere parkeringsregistreringen.

APCOA skal oplyses om registreringsnumrene på de biler, som du ønsker at parkere gratis på KBs parkeringsareal. Et aktivt medlem i KB kan registrere to biler til digital parkeringstilladelse, men det er fortsat kun tilladt at parkere én bil ad gangen pr. medlem.

Pga. persondata-reglerne må KB ikke oplyse APCOA dine data uden dit samtykke. Derfor skal du udfylde denne samtykkeerklæring, og returnerer den til KBs administration. KB vil så sende din e-mail til APCOA, der via din mail-indbakke sender dig et link til opdatering af registreringsnumre i APCOA-systemet.

Hvad skal du gøre:

Opdateringerne registreres straks, så du kan parkere på KBs anlæg umiddelbart efter uden at foretage dig andet end at parkere bilen korrekt på P-arealerne.

Data i APCOAs system kan altid ændres af det enkelte medlem via det fremsendte link. Har du f.eks. en lånebil i en periode, skal du opdatere din nummerplade i APCOA-systemet, hvis du parkerer på KBs anlæg.

Ønsker man ikke sine medlemsdata videregivet til APCOA (navn, e-mail og medlemsnummer) kan man fremover ikke parkere gratis på KBs anlæg. Det er selvfølgeligt fortsat muligt for alle ved ankomst at oprette en betalingsparkering ved registrering på standerne på anlæggene.

Man kan kun tilknytte én e-mail i APCOA-systemet. Er mere end ét medlem tilknyttet én e-mail skal du udfylde skemaet under punktet Familie registrering nedenfor.

Med denne væsentligt mere imødekommende mulighed for aktive medlemmers parkering, vil bøvl og langsommelig registrering ved automaterne være fortid.