KB lukker grundet Corona virus

På baggrund af de seneste udmeldinger fra Statsministeriet og sundhedsmyndighederne har KB besluttet at aflyse samtlige sportslige aktiviteter herunder træning og kampe, udlejning af tennisbaner, kurser etc. på vore anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé fra fredag den 13. marts til og med søndag den 29. marts 2020.

Forhold omkring kompensation for forudbetalte timer omhandlende holdtræning, skills, baneleje med mere, har vi for nuværende ikke afklaret, herom senere.

Selvom vort administrationskontor på Peter Bangs Vej vil være lukket ned, vil vore medarbejderne fortsat stå til rådighed - hjemmefra - i den nævnte periode og i de normale åbningstider fortsat via telefon nr. 3871 4150 samt via e-mailadressen: mail@kb-boldklub.dk.

På KB følger vi situationen tæt, forholder os til regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger og vil løbende orientere medlemmerne om konsekvenserne heraf relateret til medlemskabet af KB.

Henrik Eigenbrod
Direktør