KB holder lukket grundet Coronavirus - Covid19

På baggrund af de seneste udmeldinger fra Statsministeriet og sundhedsmyndighederne har KB besluttet fortsat at aflyse samtlige sportslige aktiviteter herunder træning og kampe, udlejning af tennisbaner, fitness lokaler, restaurationer, kurser m.v. på vore anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Alle´ frem til og med mandag den 13. april 2020.

KBs administration holder fortsat åbent, medarbejderne står til rådighed – hjemmefra – og kan kontaktes i de normale åbningstider via telefon 3871 4150 samt via e-mailadressen: mail@kb-boldklub.dk.

Vi følger fortsat situationen tæt, forholder os til regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger og vil løbende orientere medlemmerne om konsekvenserne heraf relateret til medlemskabet af KB.

Henrik Eigenbrod
Direktør