KB har rundet medlem nummer 5000

Aldrig har vi været så mange

Frederiksbergklubben kan fejre en særlig milepæl: 21-årig tennisspiller blev medlem nummer 5.000

KB har rundet en milepæl af de helt store: Medlem nr. 5.000 er meldt ind i klubben, nemlig tennisspilleren Sofie Bay Andersen på 21 år.

KB, der tæller både tennis, fodbold og cricket, har gennem de senere år oplevet en stor tilgang af medlemmer. Sofie er én af dem, der har savnet det sociale klubliv og ikke mindst en sport, hun synes, det er sjovt at dyrke.

Sofie er flyttet til Frederiksberg for knap et år siden og læser jura på Københavns Universitet. Hun har tidligere både løbet, spillet en del fodbold og så har hun spillet tennis i den ”yngre del af teenageårene”. Nu er hun klar til at tage ketsjeren frem igen.

”Min barndomsveninde og jeg er begge flyttet hertil fra Langeland for knap et års tid siden, og vi har i et stykke tid talt om, at det kunne være sjovt at begynde at spille tennis igen. KB har et godt ry, og min venindes veninde er medlem her. Da vi kun har hørt positivt om klubben, besluttede vi os for at blive medlemmer,” forklarer Sofie.

Klubben ligger dejligt centralt, siger hun.

”Vi bor begge på Frederiksberg, og det var ret afgørende for os, at det var nemt at cykle hertil.”

”Desuden glæder vi os rigtig meget til at spille tennis igen. Det er en super fed sport. Det kan blive lidt kedeligt og ensformigt i længden med konventionel træning som styrketræning. Så foreningslivet trækker også. Man kan hurtigt blive meget sig selv og fokusere på sig selv i andre sportsgrene. Det sociale, der er forbundet med en klub som KB, har også betydet noget for beslutningen,” siger hun.

Sofie Bay Andersen kan derfor sagtens se sig selv bruge KB til andet end tennis. Blandt andet er hun opløftet over udsigten til den nyrenoverede pool, der netop i sommer blev indviet på Peter Bangs Vej.

”Når vejret er til det, lyder det da mega lækkert!,” siger hun.