KB genåbner delvist sine anlæg for udendørs aktivitet imødekommende rammerne for begrænsning af smittespredning af Coronavirus – Covid-19

Kære Medlemmer

Vore udendørs tennisbaner er alle åbne, booking kan foretages via hjemmesiden samt nu også på touchskærmene i Pile Allé og på Peter Bangs Vej.

Mandag den 18. maj vil fodboldtræningen  genåbne, ligeledes under skærpede forhold. Fodboldafdelingen informerer specifikt herom.

Crickettræning er påbegyndt i cricketburet på Peter Bangs Vej.

På begge anlæg vil der være adgang til toiletter. Alle anmodes om, at udvise respekt for et højt hygiejnisk niveau på toiletterne. Toiletterne rengøres flere gange dagligt og der er afspritningsflasker placeret på alle toiletter.

KBs øvrige sportslige og sociale aktiviteter tennis-, fodbold- og cricketkampe, anvendelsen af indendørsfaciliteter, fitness lokaler, restaurationer, kurser m.v. på vore anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé vil fortsat frem til mandag den 8. juni være lukkede.

KBs administration holder åbent, medarbejderne står til rådighed og kan kontaktes i de normale åbningstider på telefon 3871 4150 samt via e-mailadressen: mail@kb-boldklub.dk.

Vi følger fortsat situationen tæt, forholder os til regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger og vil løbende orientere medlemmerne om konsekvenserne heraf relateret til medlemskabet af KB.

Kjøbenhavns Boldklub
Henrik Eigenbrod