Finn L. Meyer - K.B.s nye formand. Foto: Christian Fisker

Holmstrøm: ’Yngre og kønnere’

Niels-Christian Holmstrøm udtrykte det selv, da han takkede af som klubformand efter 14 års virke.

Ved afslutningen på KB’s ordinære generalforsamling i sidste uge kiggede han fra talerstolen med nærmest faderlige øjne ned på de 64 fremmødte medlemmer, mens han konstaterede, at det europæiske kontinents ældste boldklub ’går en lys fremtid i møde med en yngre og kønnere bestyrelse’.

Manden har ret.

Afløseren på formandsposten er Finn L. Meyer – 67 år. Seks år yngre end forgængeren.

Den nye formand forlader den post, han har haft som bestyrelsesindstillet bestyrelsesmedlem og repræsentant i forretningsudvalget siden 2016.

Pladsen som bestyrelsesmedlem overtages af Majken Henriksen. Hun er 46 år.

Den sidste ændring i bestyrelsen er sket på fodboldfronten. Her har Henrik Frøling Pedersen forladt bestyrelsen, hvor han har siddet siden 2004. Han fortsætter dog som fodboldafdelingens ungdomsformand. I stedet er senior- og oldboys-formand Carsten Schiødte trådt til som ny fodboldrepræsentant.

Titlerne fortæller ikke den sande historie. Frøling er 63 år. Schiødte er 57 år.

Herunder følger en lille præsentation af de nye (næsten) bestyrelsesmedlemmer.

Finn L. Meyer: Indmeldt i KB 4. december 2014. En tidligere statsautoriseret revisor og partner med et kolossalt netværk og flere bestyrelsesposter i erhvervslivet. Han blev i sin tid tilknyttet KB som fundraiser, og du kan godt sende ham en meget venlig tanke, når du eksempelvis betragter den nye K.B. Hallen eller tager dig en forfriskende dukkert i klubbens legendariske – nu nyrenoverede og moderne – svømmebassin. Han har i høj grad fundet frem til de rigtige fonde og venligsindede for KB. Sportsligt har han en dunkel fortid som fodboldknægt i FB, men nu er han på den rigtige side af hegnet, hvor han igennem flere år har spillet fodbold (senest som supermaster) og tennis. Udover at KB skal være førende indenfor fodbold, tennis og cricket, har han blandt mere et stort hjerte for klubbens børne- og ungdomsarbejde – udtrykt i interview med KB’eren juni 2016.

Majken Henriksen.

Carsten Schiødte.

Majken Henriksen: Indmeldt i KB 2. marts 2020. Hun har arbejdet med sponsorater, partnerskaber og brandaktivering i mere end 20 år, bl.a. som sponsorchef i Danske Bank med ansvar for bankens hovedsponsorat af fodboldlandsholdet. I Danske Bank har hun været kollega med Shargiil Bashir - KB's cricketformand. Som selvstændig konsulent har hun blandt andet været stærkt engageret i at hjælpe Kræftens Bekæmpelse med at samle penge ind til arbejdet for børn og unge, og rådgivet større virksomheder i at udnytte sponsorater. I KB vil Majken have fokus på at skabe forretning til virksomheder og udvikle brugen af ​​de sociale medier. Hun har som ung spillet fodbold og håndbold, og i dag dyrker og underviser hun i en kombination af løb, crossfit og yoga.

Carsten Schiødte: Indmeldt i KB 2. april 1971. Ungdomsspiller i fodbold for KB på højeste plan. Har som senior været på gæstespil i Vanløse, B1903 og Skovshoved som divisionsspiller, men han har altid vidst, ved KB var 'hans andet hjem', som det er beskrevet i ”Fra den gamle bane”. Sluttede den aktive karriere på grønsværen på KB's hold i Danmarksserien i 1995. På lederplan begyndte han i oldboys-afdelingen i 2002. Siden 2016 har Carsten også stået i spidsen for seniorerne, der har mandskabet i Københavnsserien som flagskibet. Til daglig er Carsten afdelingsdirektør i Jyske Realkredit.

Tillykke til jer alle og god arbejdslyst.

Se den nye bestyrelse.