Genåbning af KBs indendørs idrætsaktiviteter og tilhørende faciliteter.

Kære medlemmer, velkommen tilbage – nu også indendørs!

Fra og med onsdag den 10. juni vil det igen være muligt at benytte samtlige af vore indendørs faciliteter på begge vore anlæg.

Vore indendørs tennisbaner kan igen bookes, fitness lokalerne kan ibrugtages og det er igen muligt at benytte vore omklædningsrum og samtlige toiletter.

Det skal dog pointeres, at antallet af samtidige brugere i fitness lokalerne samt i omklædningsrum er begrænsede. Det på dørene oplyste max. antal må ikke overskrides. Herudover er et højt hygiejnisk niveau et must i bekæmpelsen af coronasmitte. I samtlige omklædningsrum/toiletter er placeret afspritningsudstyr.

Vort rengøringsselskab er informeret om grundig rengøring på alle toiletter, omklædningsrum og baderum.

Administrationens åbningstid er som tidligere ligesom begge vore forpagtere har åbnet deres restauranter og ophold såvel indendørs som udendørs er igen tilladt.

Qvistens opholdsareal er i coronaperioden blevet grundigt renoveret og pt. er selve kiosken under genopbygning. Kiosken forventes at kunne genåbne i slutningen af juni måned.

Åbningen af vort nyrenoverede svømmebassin vil blive offentliggjort på hjemmesiden indenfor de kommende dage.

Vi skal alle være opmærksomme på, at vi fortsat har en opgave med at sikre et sundhedsmæssig forsvarligt miljø og hermed ansvarlig adfærd blandt medlemmer og øvrige besøgende. Og alle medlemmer forventes at følge retningslinjerne på vore anlæg.

Adfærd som:

• Bliv hjemme hvis du er syg,
  • Hold afstand
  • Host i ærmet,
  • Vask hænder

er fortsat aktuel og opslag herom vil fortsat være at finde på KB forventeligt i en længere periode!

Væsentligt er det også, at personer med øget risiko for et alvorligt Covid-19 sygdomsforløb udviser stor forsigtighed ved besøg på KB.

Hvad angår kampe og organiseret træning henvises til de respektive sportslige afdelingers informationer.

Reglerne for forsamlinger øges fra 8. juni fra max. 10 til max. 50 personer. Dette betyder, at KB fortsat ikke kan afholde større arrangementer, herunder generalforsamling, på denne side af sommerferien.

Vi ses i klubben