Vi har mistet John Berg

Ved John Bergs død har KB sagt farvel til et trofast og særdeles vellidt medlem gennem hele 67 år. Han blev indmeldt i klubben som 12-årig i juni 1952, og op gennem hele ungdomstiden gjorde han sig gældende på klubbens bedste fodboldhold. En alvorlig skade medførte imidlertid en brat afslutning på en lovende seniorkarriere efter blot et lille antal kampe på klubbens bedste seniorhold. Herefter koncentrerede han sig om uddannelse og erhverv, samtidig med at han gennem mange år opnåede et utal af kampe på snart sagt alle klubbens lavere rangerede hold.

Den 1. juni 1987 tiltrådte han stillingen som KB´s direktør, og det var han i de følgende 16 år. I en periode var han tillige en af klubbens repræsentanter i FC Københavns bestyrelse.

John Berg, som døde efter længere tids svækkelse, bisættes i Frederiksberg Kirke tirsdag 27. august kl. 11.00. I stedet for blomster kan man betænke Parkinsonforeningen, konto 5470 7022895 eller MobilePay 74 725. Husk mrk. John Berg.