Sidste udkald til Marcus-festen

Så er slutspurten gået ind til årsfesten i Sankt Marcus Ridderordenen. Godt 370 KB-mænd med 25 års uafbrudt medlemskab har fået invitation til begivenheden, der i år finder sted torsdag 31. oktober i tennishal 2. Det er den torsdag, der er tættest på 1. november, som det er beskrevet i ordenens regelsæt.

Godt 250 har i skrivende stund sagt ja tak og betalt de 275 kroner, det koster at deltage, mens ca. 70 har måttet melde afbud – flere med den bemærkning, at ’vi troede, det altid var den første torsdag i november’. Ak ja.

Det har været nødvendigt at udsende en reminder til et halvt hundrede personer, der ikke har reageret på invitationen.

De kan stadig nå at komme med til festen, og det kan folk, som af en eller anden grund føler sig forbigået, også ved at kontakte enten ordenskansleren eller -sekretæren.

Alle skal dog være opmærksomme på, at der lukkes for tilmelding fredag 25. oktober. Det gælder både ved henvendelse til KBs kontor og på Sankt Marcus Ridderordenens hjemmeside, sktmarcus.dk.

Søndag 27. oktober er absolut sidste chance for at deltage, og det kan kun ske ved direkte henvendelse til enten ordenskansler Claus Windfeld (40 21 85 47) eller ordenssekretær Karl Aage Dalgaard (23 66 09 55). Mandag 28. oktober er det for sent. Døren er lukket.