Med 50 års medlemskab bliver man slået til storboldridder i Sankt Marcus Ordenen. Foto: Christian Fisker

De store fester nærmer sig

I disse dage sker det – udsendelsen af invitationer til de to store traditionsfester i KB: ”KB Piger 25 år” og ”Sankt Marcus Ordenen”.

Det er fester for KBere, der uafbrudt i mindst 25 år har været medlem af det europæiske kontinents ældste boldklub.

Damerne eller pigerne, som de ikke har noget imod at blive kaldt uanset alder, er allerede inviteret pr. e-mail. Festen for ”KB Piger 25 år” finder i år sted lørdag 26. oktober i Restaurant Granen.

Herrerne eller drengene, som de nok ikke vil kaldes uanset alder, modtager i disse dage deres invitation. De fleste får den pr. e-mail, men der er også nogle medlemmer, som modtager den med brev, da de enten ikke har en mail-adresse eller ikke har oplyst den til KBs kontor. Brevene er faktisk udsendt, men om de kommer frem, afhænger af PostNord.

Mændenes fest finder i år sted torsdag 31. oktober i tennishal 2, og der er allerede åbnet for tilmelding på ordenens egen hjemmeside, sktmarcus.dk. På hjemmesiden kan man desuden læse mere om ordenen og se hvem af medlemmerne, som lige nu er riddere, boldriddere og storboldriddere med mere.

Både hos damerne og herrerne er der tradition for en festtaler. Hos damerne var det i 2018 sølvstorboldridder Flemming Toft, mens herrerne for første gang nogensinde havde en kvinde på talerstolen i skikkelse af Berlingskes nuværende Tysklands-korrespondent, Lykke Friis.

Yderligere oplysninger vedrørende tilmelding og betaling til festen i ”Sankt Marcus Ordenen” kan fås ved henvendelse til ordenssekretær Karl Aage Dalgaard (mobil: 23 66 09 55).

Du kan læse mere om de to institutioner her på hjemmesiden under punktet ”Om KB”.

I 2018 havde Sankt Marcus Ordenen for første gang nogensinde en kvindelig festtaler. Foto: Christian Fisker