KB er klar til at modtage kronprins Frederik. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nu venter vi på Kronprinsen

Hvad gør man ved et nyt hjem fyldt med byggestøv lige inden en fornem gæsts besøg?

Man kan spørge professionelle rengøringsselskaber, om de vil klare opgaven, men hvis de kun er ude på at støvsuge pengekassen, kan det være lige meget.

Hvad så? Jo, man kan spørge gode venner af huset, om de vil komme i stedet. Som sagt, så gjort.

Søndag dukkede 20-30 frivillige klubmedlemmer op og rengjorde halgulvet og de fleksible tribuners stole, så de står skinnende klare på onsdag, når kronprins Frederik langt om længe skal indvie den nye K.B. Hallen.

Det eneste, medlemmerne skulle medbringe var knofedt. Resten – støvsugere, gulvspande, klude, børster med mere – stillede KB til rådighed plus vand og sandwich med mere som belønning for indsatsen.

Resultatet blev som forventet og håbet. Tribunerne er nu gjort rene for byggestøv, og KB er dybt taknemmelig for de frivillige medlemmers store arbejdsindsats på en kold og våd søndag.

Nu venter vi bare på Kronprinsen.

Der gøres rent til den store guldmedalje. Foto: Henrik Frøling

Så fine er stolene nu. Foto: Henrik Eigenbrod