En aften med John Mogensen

Kom og vær med til denne nostalgiske ”John Mogensen aften” med gode venner, god musik, godt humør, mad, øl, sang og dans !!

Tid: Fredag den 2. marts 2018, kl 19.00
Sted: Pejsesalen, KB Peter Bangsvej 147 2000 F

Torsdag d. 8. marts har filmen om den legendariske, danske musiker John Mogensen premiere.

KB har samtidig en uge før fornøjelsen af at præsentere en aften i John Mogensens tegn med det kendte og populære jyske coverband John Mogensen LIVE med sangeren Karsten Noel Loft i spidsen for sit 5-mands orkester. Bandet er i øvrigt medvirkende på soundtracket til filmen og der vil undervejs naturligt blive fortalt anekdoter om John Mogensens farverige liv.

Sange som "Så Længe Jeg Lever", "Sidder på et Værtshus", "Der er noget galt i Danmark", "Nina Kære Nina", "To Mennesker på en Strand" og mange, mange andre er en del af det danske musik- og kulturliv.

Arrangementet består af:

• Klokken 19.00 spisning:
    Stegt flæsk og persillesauce samt æblekage og kaffe ”a la John Mogensen”.

• Klokken 21.00:
    John Mogensens LIVE 5-mands orkester.

Øl, vin og vand kan købes i baren til ganske fornuftige priser.

I alt kr. 300 kroner per person

Du køber billetter til arrangementet via KBs Medlemssystem. Log ind med dit medlemsnr. og klik på "John Mogensen Aften" i topmenu. Der er i alt 120 billetter.

Servering ved langborde. Der vil naturligvis blive gjort alt for at billetter købt sammen sidder sammen.

Print din kvittering, som er din adgangsbillet til arrangementet.

Arrangementet er non-profit og al eventuelt overskud går ubeskåret til KBs Ungdomsafdeling