Endelig - K.B. Hallen er indviet. Foto: Christian Fisker

Endelig - K.B. Hallen er indviet. Foto: Christian Fisker

Endelig: K.B. Hallen er tilbage

Så skete det – onsdag 5. december 2018, klokken 16.20 eller cirka der omkring, selvom det intet havde med Kim Larsens Jutlandia at gøre.

Nej, datoen og tidspunktet markerede indvielsen af den nye K.B. Hallen. Den foretog kronprins Frederik, da han med et perfekt forhåndsslag skød en tennisbold højt til vejrs som tegn på, at K.B. Hallen efter mere end syv års længsel endelig var tilbage.

Lige siden den skæbnesvangre onsdag – 28. september 2011 – hvor den gamle hal på det nærmeste blev udslettet af en voldsom brand – har folket – Frederiksberg-borgere, danskere og ikke mindst KBere – ventet på en ny onsdag med en ny hal. Den kom så den 5. december.

Formand Niels-Christian Holmstrøm fulgte Kronprinsen på plads, hvorefter han bød de godt 800 æresgæster og trofaste KB-medlemmer velkommen, inden han gav ordet til den veloplagte konferencier, komikeren, komponisten, musikeren og skuespilleren, Martin Brygmann.

Han iscenesatte et show med taler, sang, dans og boldspil i en lille time, inden kronprinsen slog til med forhånden og indviede hallen.