Storboldriddermedaljen modtager man i Sankt Marcus Ordenen, når man har været medlem af KB i 50 år.

460 indbydelser er udsendt

”KB Piger 25 år” og ”Sankt Marcus Ordenen” er to traditionsbundne institutioner i Danmarks og Europas ældste boldklub. Den første – det giver sig selv – er for damer. Den anden for herrer.

Hvert år inviterer de begge til fest. For damernes vedkommende er det som regel den sidste lørdag i oktober, mens mændene vælger den torsdag, som er nærmest på den 1. november.

Skåret ud i pap betyder det, at ”KB Piger 25 år” denne gang holder fest den 27. oktober, mens mændene kaldes til ”Sankt Marcus Orden” den 1. november.

Det er fester, hvor adgangskriteriet for at være med er, at man har været medlem af KB i mindst 25 år.

I de seneste uger har der været drøntravlt i begge lejre med at udsende indbydelser. Damerne er mest moderne og har gjort det med mail, mens mændene stadig er lidt konservative og har benyttet post. Dog er ordenens præsidium nået til enighed om at udsende mail i begyndelsen af næste uge, for ingen ved, hvor man har PostNord. Er du en gentleman uden mailadresse og ikke har set skyggen af en postmand inden torsdag 11. oktober, kan du kontakte ordenssekretær Karl Aage Dalgaard på telefon 23 66 09 55.

I alt er der udsendt 460 indbydelser.

Du kan læse mere om de to institutioner her på hjemmesiden under punktet ”Om KB”. Sankt Marcus Ordenen har også sin egen hjemmeside, sktmarcus.dk.