Bøn fra Sankt Marcus Ordenen

Hu, som de siger i Island – 2016 er et særligt år – set med KB-øjne.

Danmarks og EUs ældste boldklub fylder 140 år, og en af klubbens fineste traditioner runder også en milepæl. Sankt Marcus Ridderordenen fylder 75 år. Det er en orden for mandlige KBere, der uafbrudt i 25 år har været medlem af klubben.

Selve jubilæet fejres med en storslået fest, torsdag 3. november, i tennishal 2 på Peter Bangs Vej-anlægget. Så har du ikke sat et stort X i kalenderen, så gør det nu, så du ikke går glip af festen. Planen er at invitere ikke færre end godt 450 medlemmer.

I forbindelse med jubilæet arbejder ordenens præsidium med at producere og udgive et festskrift på 20 sider. Meget er allerede i hus, men præsidiet håber, at der er medlemmer, som ligger inde med billeder eller anekdoter, der vil gøre festskriftet endnu sjovere og minderigt.

Er det tilfældet så kontakt venligst ordenssekretær Karl Aage Dalgaard senest 1. september.

Mail: klaage@outlook.dk. Telefon: 23 66 09 55.

Du kan læse mere om jubilæet i det kommende nummer af KBeren, der udkommer i slutningen af august.

Foto: Christian Fisker