Kære ungdomsmedlemmer

Så er det tid til at få meldt sig til Ungerådets Sommerfest søndag d. 5. juni 2022.

Sommerfesten er arrangeret af KB's Ungeråd for KB's ungdoms medlemmer i årgangene fra 1997-2006, hvor formålet er, at medlemmer i de respektive årgange, får mulighed for at skabe nye relationer på tværs af KB's tre sportslige afdelinger.

Program for dagen:

• Kl. 13-17: Blandet sportslige aktiviteter, deltagerne bliver delt op i hold på kryds og tværs af deres sport.
  • Kl. 17-19: Pool og hygge. Mulighed for at køle ned ovenpå de sportslige aktiviteter, samt få mulighed for at lære andre KB ungdoms medlemmer at kende.
  • Kl. 19: Buffet i Pejsesalen.
  • Kl. 21-00: Fest i Pejsesalen.

Prisen for deltagelse på dagen: 100 kr.

Prisen er fast. Kan man kun deltage til middag/fest eller kun aktiviteterne, vil prisen være den samme.

Vi ser gerne, at man deltager i aktiviteterne, da det er en central del for hele dagen, at vi får mixet holdene af deltagere fra alle sportsgrene, men Ungerådet og arrangementets ansvarlige har fuld forståelse, hvis man ikke har mulighed for at deltage hele dagen.

Prisen for deltagelse Indeholder:

• Snacks i løbet af dagen
  • Vand og sodavand ved aktiviteterne
  • Aktivitets omkostninger
  • Buffet
  • DJ til fest.

Tilmelding til Sommerfest foregår ved log in i Medlemssystemet / vælg forside / vælg Sommerfest for KB Ungdom. Her udfylder du samtidig hvilken sportsgren, du spiller til dagligt samt om du deltager til sport/fest, sport eller fest.

SU: Søndag 29/5 kl. 23.59

Mange hilsener