Ungdommens Støtteforening

Støtteforeningen startede i sin tid som en forældreforening med det formål at hjælpe ungdomsspillere i Kjøbenhavns Boldklub.

Foreningen fungerer udelukkende ved hjælp af frivillig og ulønnet arbejdskraft.

Støtteforeningens formål
Hjælpen går til unge KB'er, der ikke helt har de samme økonomiske muligheder som resten af holdet.

Eksempelvis til deltagelse i de individuelle turneringer, hvor KB gerne ser sig repræsenteret.

Sport for sportens skyld
De, som har lyst til at dyrke sport, selv om evnerne ikke helt rækker til eliten, skal naturligvis også have muligheden for at komme på tur, deltage i turneringer og andre aktiviteter.

Dermed får de oplevelser, der er helt på højde med elitens. Her hjælper støtteforeningen også.

Det er dyrt at drive en idrætsklub
Vi deltager bl.a. med bidrag til finansiering af lysanlæg, ombygning af omklædningsrum samt indretning af opholdsrum m.m.

Hvorfor?
Uden penge kan vi ikke drive disse  aktiviteter, så derfor har vi brug for din hjælp.

Du kan hjælpe os på den mest simple måde, der findes; bliv medlem af KB's Støtteforening.

Alt sammen for at give ungdommen på KB's anlæg så gode rammer som muligt - ikke alene for deres idrætsliv, men også det klubliv, der er et naturligt følge heraf.

Stævner & bankospil
Da medlemskontingenterne ikke dækker det hele, suppleres indtægterne med først og fremmest bankospil hver mandag fra september til april, lige som vi bl.a. arrangerer indendørsstævne i fodbold.

Vi hjælper med ca. 100.000,- om året til både spillere og klub
Det koster kun 100,- årligt.

Er du pensionist eller under 21, kan du nøjes med en lille 50'er. Har du lyst til at give mere, er du navurligvis velkommen Erhverv kan også støtte. Faktura kan udstedes.

Din støtte – vores støtte.
Vi vil gerne fastholde og udbygge støtten til KBs ungdomsspillere, men det kræver, at vi har en god solid medlemskreds i foreningen.

Det er så nemt!
Du udfylder blot kuponen i denne folder - afleverer den til dit barns træner, KB’s kontor eller sender den til:

KB Ungdommens Støtteforening
V/ Jan Løvsteen
Linde Alle 19
2600 Glostrup

Du kan også melde dig ind via mail KB-stotteforening@mail.dk

Sender du kuponen direkte til os, er du velkommen til at vedlægge en check på beløbet.

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på tlf. 41 29 05 62.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem i
KBs støtteforening.