Senior, U20-U32

KB's bedste seniorhold hedder F.C. København og spiller i Superligaen.

KB Senior i øvrigt er målrettet herrespillere i aldersgruppen med evner og ambitioner til at spille på KB’s bedste amatør Seniorhold, og herrespillere der mere ønsker at spille for hyggens og fællesskabets skyld.

Træning og kampe

KB’s bedste amatør Seniorhold har en ekstern cheftræner og assistenter, som sørger for den sportslig udvikling af holdet og spillerne individuelt. Spillestilsprincippet udvikles i samarbejde med den sportslig ansvarlige for Senior og den sportslige ledelse i Ungdom, så det sikres, at det sportslige koncept er fælles for det bedste amatørhold og de bedste hold i Ungdom.

De øvrige Seniorhold sørger selv for gennemførelse af træning og kampe. Det vil være muligt at få eksterne KB trænere til at give inspirationstræning og inspiration til holdenes interne trænere.

Alle Seniorhold har mulighed for to ugentlige træningspas á 90 minutter.

Målet for KB’s bedste amatørhold er at tilbyde en sportslig ramme, der med en erfaren cheftræner med en relevant fodbolduddannelse sikrer et fodboldmiljø med fokus på at sikre sportslig udvikling af både hver enkelt spiller og af holdet inden for de spillestilsprincipper, som er fastlagt af den sportslige ledelse i KB Fodbold

Målet for de øvrige Seniorhold er, at der på hvert enkelt hold er et stærkt socialt sammenhold, og at holdene på tværs i Senior har kendskab til hinanden og er indstillet på både sportsligt samarbejde og socialt samvær.

Det sportslige mål for KB’s bedste amatør Seniorhold er at ligge i toppen af Københavnsserien.

Det sportslige mål for KB’s øvrige Seniorhold er at være repræsenteret bredt på de forskellige sportslige niveauer under DBU København, så der er et attraktivt fodboldtilbud i KB Senior for alle i aldersgruppen uanset ens sportslige niveau.

Holdene deltager i DBU Københavns turneringer med både 7-mandshold og 11-mandshold.

Tid og sted

KB’s bedste amatørhold træner tirsdage og torsdage på kunstgræsbanerne på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg, og de øvrige Seniorhold har mulighed for også at træne tirsdage og torsdage samme sted.

Holdenes træningstider og kampe oplyses af hver enkelt holds træner.

Tilmelding

Spillere som er interesserede i at starte i KB senior, skal kontakte sportslig leder KB Senior.

Når en spiller tilbydes en plads på holdet, får man lov til at træne med et par gange før indmeldelse.

Læs mere her om medlemskab og kontingent.