KB Old Boys, 32+

KB Old Boys er målrettet herrespillere i aldersgruppen, der fortsat ønsker at spille organiseret fodbold, selv om hurtigheden ikke længere er, hvad den har været. KB Old Boys har hold i forskellige aldersgrupper fra 32+ til 70+.

Træning og kampe

Old Boys holdene har mulighed for træningstider, men det er kendetegnende, at alle hold i afdelingen alene spiller kampe - og det gælder hele året rundt.

Det sportslige mål for KB Old Boys er at være repræsenteret i den bedste række for alle aldersgrupper, som DBU København har turneringsrækker til.

Derudover er det målet for KB Old Boys, at der på hvert enkelt hold er et stærkt socialt sammenhold, og at holdene samarbejder og spillerne knytter sociale bånd på tværs i KB Old Boys.

Holdene deltager i DBU Københavns turneringer med både 7-mandshold og 11-mandshold, hvor det supplerende skal bemærkes, at 70+ turneringen er for 5-mandshold.

Tid og sted

Holdene har hjemmebane på kunstgræsbanerne på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg, og kamptider oplyses af hver enkelt holds træner.

Tilmelding 

Spillere som er interesserede i at starte i KB Old Boys skal kontakte formanden for KB Old Boys.

Læs mere her om medlemskab og kontingent.