KB Mikrofodbold, U4-U9

KB Mikrofodbold er årgangene fra U5 til U9. Hver årgang har ca. 100 medlemmer fordelt på 4 hold, som har til huse på KB’s anlæg på Pile Allé.

Formålet er at udvikle og lære fodboldens basiskundskaber, hvor der både er plads til dem, der sparker lige ud og til dem, der sparker skævt. Vi forventer dog engagement og tæt ved fuld mødepligt til 2xholdtræning pr. uge og stævner i weekenden fra U6. At vælge at gå til fodbold i KB er en prioritering, der kræver forældreopbakning.

Fra og med U9 bliver holdene inddelt efter niveau.

Her kan du læse mere om:

Alle årgange et pt. fuldt besat, men vi tilbyder opskrivning på venteliste:

I kommentarfeltet kan I skrive evt. tidligere kluberfaring eller bemærkning med relevans for eventuel opstart. Spørgsmål bedes stilles via mail eller telefon til den sportslig leder for KB Mikro eller til KB´s administration. Spørgsmål i kommentarfeltet vil ikke blive besvaret.

Vi får ind imellem tilmeldinger, hvor fødselsdatoen ikke er korrekt indtastet. Det er uheldigt, da det er afgørende for, hvilket hold jeres barn skal indskrives til. Kontroller derfor gerne en ekstra gang, at denne er korrekt inden i trykker send på formularen.

Årgang 2013 har forventet opstart august 2017. Skriv jer på venteliste, og I vil blive kontaktet med invitation til introduktionsmøde, hvis vi kan tilbyde jer en plads fra sommer.