KB+, U6-U17

KB Fodbold startede i 2013 Skills, i dag KB+, som et ekstra træningstilbud de spillere i børneårgangene som efterspurgte mere træning. Siden er træningstilbuddet vokset og er nu en integreret tilbud fra U6-U17 med forskellige træningsaktiviteter, herunder målmandstræning for U11-U17. KB+ har ca. 250 deltagere.

Træningen

KB+ træningen har fokus på at udvikle individuelle basistekniske og spilforståelsesfærdigheder i lærerigt og sjovt miljø. KB+ er for alle der vil udvikle sig, uanset niveau, dog forudsætter deltagelse at:

  • KB+ betragtes som et supplerende tilbud, som ikke må erstatte holdtræningen.
  • Spillerne har lyst til at udvikle sig og træne, uanset alder og niveau.

Træningen er opbygget så den komplementerer holdtræningen og tager udgangspunkt i den enkelte spillers forudsætninger og udviklingspotentialer.

KB+ træningen er tilrettelagt af de Sportslige ledere i samarbejde med eksterne ressourcetrænere som også varetager holdtræning i mikro-, børne- og ungdomsårgangene.  

På dage hvor U10-U13 både træner KB+ og alm. holdtræning, vil der være mulighed for at lade batterierne op på 1. sal hos Gitte.

Tilmelding

Deltagelse i KB+ kræver aktivt KB medlemskab og tilkøbes halvårligt og sættes i salg hhv. i juni og november, via KB's medlemssystem

Spørgsmål vedr. KB+ rettes til de respektive Sportslige Ledere i Mikro-, Børne- og Ungdomsafdelingerne.