FCK Talent, U14-U19

FCK Talent (Tidligere F.C. Copenhagen School of Excellence) er KB og F.C. Københavns fælles talentudviklingsprogram. Med FCK Talent tilbyder klubben en veltilrettelagt hverdag til regionens bedste ungdomsspillere i alderen 13 til 19 år. En hverdag, hvor der er taget hånd om planlægning af træning, skole, lektier og transport.

FCK Talent har ansvaret for og driften af de bedste hold fra U14 til U19. Disse hold optræder i F.C. Københavns navn og spiller i klubbens hvide spilledragt.

Målsætningen for FCK Talent er overordnet set at udvikle fodboldspillere, som kan indgå i F.C. Københavns superligamandskabstrup samt præge toppen af deres respektive turneringsrækker.

For at opnå dette opretholder FCK Talent et professionelt udviklingsmiljø både på og udenfor banen, som i dagligdagen er baseret på et tæt samarbejde mellem KB og F.C. København, som på hver deres måde bidrager til talentudviklingen.

En gang om året uddeler KB fodbold sin fornemmeste udmærkelse, Granen, som tilfalder en ung og lovende fodboldspiller, der gennem sine fodboldmæssige præstationer har markeret sig som årets mest talentfulde fodboldspiller i klubben.

Læs mere om holdet bag FCK Talent