Åbent Hus nye hold U4 / 2012

KB Mikrofodbold inviterer løbende til åbent hus for nye hold i årgang 2012

Der er blevet afhold åbent hus i foråret, men vi forventer at kunne tage imod flere spillere fra sommeren 2016. Fra sommeren 2016 vil spillere fra årgang 2012 ligeledes kunne melde sig til vores venteliste for KB Mikrofodbold.

Til åbent hus vil spillerne få mulighed for at opleve, hvordan vi træner i KB Mikrofodbold og møde deres kommende medspillere. Træningen vil blive afholdt af nogle af vores dygtige forældretrænere, der efterfølgende også vil fortælle lidt om, hvad det kræver at gå til fodbold – og hvad man kan forvente som forælder. Den sportslige leder for afdelingen, Niels Lawaetz, vil også fortælle om vores tanker bag KB Mikrofodbold og svare på jeres praktiske spørgsmål.

For at vi kan oprette et hold og lave god træning, har vi brug for frivillige forældre som trænere og holdledere på de enkelte hold. Derfor må I som forældre gerne inden dagen, og helst allerede ved tilmeldingen, have overvejet, om I har mulighed for at hjælpe til. Som træner får du råd, vejledning og træningsplaner fra klubben – så det vigtigste er ikke, om du har erfaringer som træner eller spiller.

I KB Mikrofodbold kommer man til at indgå på et kvartalshold, når man starter. Man inddeles i grupperne Q1, Q2, Q3 og Q4. Dette gør vi for at skabe en bedre træning, men også gøre oplevelsen bedre for den enkelte med den rette pædagogiske tilgang samt fokus på de fysiske forskelle. Alle får derfor lige muligheder for at udvikle sig i samme tempo.

  • Q1: spillere født i januar, februar eller marts
  • Q2: spillere født i april, maj eller juni
  • Q3: spillere født i juli, august eller september
  • Q4: spillere født i oktober, november eller december

Såfremt antallet af tilmeldinger i et kvartal overstiger antallet af pladser, kommer man på venteliste, i den rækkefølge man er tilmeldt.