FCK Talent

FCK Talent (Tidligere F.C. Copenhagen School of Excellence) er KB og F.C. Københavns fælles talentudviklingsprogram. Med FCK Talent tilbyder klubben en veltilrettelagt hverdag til regionens bedste ungdomsspillere i alderen 13 til 19 år. En hverdag, hvor der er taget hånd om planlægning af træning, skole, lektier og transport.

FCK Talent tilbyder i samarbejde med Johannesskolen på Frederiksberg, plads til maksimum 12 spillere pr. årgang. Træningen foregår på anlægget på Peter Bangs Vej, grundskoleundervisningen foregår på Johannesskolen, der ligger tæt på træningsanlægget på Frederiksberg. Efter grundskolen vil det videre uddannelsesforløb blive aftalt individuelt med den enkelte elev. Fodbolduddannelsen omfatter samlet seks årgange fra 7. klasse til 3.g eller tilsvarende ungdomsuddannelse.

FCK Talent har ansvaret for og driften af de bedste hold fra U14 til U19. Disse hold optræder i F.C. Københavns navn og spiller i klubbens hvide spilledragt.

Målsætningen for FCK Talent er overordnet set at udvikle fodboldspillere, som kan indgå i F.C. Københavns superligamandskab samt præge toppen af deres respektive turneringsrækker.

For at opnå dette opretholder SE et professionelt udviklingsmiljø både på og udenfor banen, som i dagligdagen er baseret på et tæt samarbejde mellem KB og F.C. København, som på hver deres måde bidrager til talentudviklingen.

En gang om året uddeler KB fodbold sin fornemmeste udmærkelse, Granen, som tilfalder en ung og lovende fodboldspiller, der gennem sine fodboldmæssige præstationer har markeret sig som årets mest talentfulde fodboldspiller i klubben.

Læs mere om holdet bag FCK Talent