F.C. København

I 1991 indgik KB og B1903 en aftale om at skabe et nyt fælles førstehold i fodbold med navnet F.C. København. Motivationen for at etablere F.C. København bestod i et ønske om at lave et københavnsk storhold med hjemmebane på Danmarks nationalstadion Parken. Læs mere om FC Københavns spændende historie, udvikling og resultater på F.C. Københavns hjemmeside

Formelt er F.C. København stiftet den 1. juli 1992 – med udgangspunkt i DBU's regler for overbygningsaftaler mellem klubber – hvilket blandt andet betyder, at FC København er at betragte, som KB's førstehold i fodbold.

KB Fodbold målsætning er at være en væsentlig forudsætning for FC Københavns sportslige succes. For at opnå dette opretholdes der en sportslig organisation, som tager udgangspunkt i et integreret samarbejde mellem F.C. København og KB samt fælles træningsfaciliteter på Peter Bangs Vej, som ligeledes huse.

Den sportslige model mellem FC København og KB består af FC Københavns superliga mandskab og reservehold, FCK/KB’s fælles talentudvikling i form af FCK Talent samt KB’s øvrige hold.

KB er fast repræsenteret i F.C. Københavns bestyrelse med en repræsentant fra KB’s bestyrelse.