Audi KB Cup 2023 (27.-30. juli)

Audi K.B. Cup 2023 afholdes d. 27. - 30. juli

Henvendelser vedrørende Audi K.B. Cup kan rettes til Kim Toft: kt@kb-boldklub.dk.

Vi glæder os til atter at opleve mange dygtige ungdomsspillere fra klubber i Danmark, Sverige, Norge og Finland konkurrere sammen med K.B. og F.C. Københavns talenthold på vores skønne anlæg på Frederiksberg.

Vi er stolte af vise jer vores anlæg, som fremstår i top tilstand. Nye hybrid opvisningsbane, nyrenoveret swimmingpool, 6 nye kunstgræsbaner.

Indkvarteringsstederne vil være på skolerne på Frederiksberg og indenfor rimelig afstand af anlægget. Ligeledes er det nemt at komme til anlægget med offentlig transport.

K.B.’s centrale placering i byen betyder, der fra anlægget er kort afstand til seværdigheder, Tivoli og byens puls i København. Det giver deltagende hold og medrejsende tilskuere rig mulighed for at kombinere deltagelse i Audi K.B. Cup med sightseeing og andre oplevelser i København.

Traditionen tro, glæder vi os til at tage imod og opleve en lang række af Nordens talentfulde ungdomsspillere udfolde deres fodboldevner på vores fodboldanlæg. Vi håber stævnet kan danne ramme for gode oplevelser og varige minder for deltagende spillere, hold og klubber - samt tilskuere.

Med turneringen placeret i slutningen af skolernes sommerferie, skal det være en god forberedelse for klubberne til den kommende efterårssæson.

Foreløbige deltagere 

U15 (2009) U14 (2010) U13 (2011) U12 (2012)
F.C. København (Dan) F.C. København (Dan) F.C. København (Dan)  F.C. København (Dan)
Hvidovre IF (Dan) Hvidovre IF (Dan) Hvidovre IF (Dan) Hvidovre IF (Dan)
HIK (Dan) Lyngby (Dan) Lyngby (Dan) Lyngby (Dan)
RB 1906 (Dan)  HIK (Dan) RB 1906 (Dan) RB 1906 (Dan)
FKK (Nor)  RB 1906 (Dan)  Stabæk (Nor)  Stabæk (Nor)
Lillestrøm (Nor) Lillestrøm (Nor) Vålerenga (Nor) Malmö FF (Sve)
Helsingborg (Sve) Helsingborg (Sve) Malmö FF (Sve) Trelleborgs FF (Sve) 
Malmö FF (Sve) Malmö FF (Sve) Honka (Fin)  
Trelleborgs FF (Sve) Trelleborgs FF (Sve)    
Oxie SK (Sve) BK Olympic (Sve)