Kære K.B.'ere

Vi nærmer os afslutningen på efterårets turnering. Mange har spillet årets sidste turneringskamp, mens flere står foran en weekend med de sidste 3 points på spil.

Hele vejen rundt er der stor ros og kredit for flotte præstationer fra alle K.B.-hold. Noget vi gentagende gange hører fra trænere og ledere fra klubber omkring os. De pæne ord gælder også måden vi arbejder på træningsbanen. Her er benovelsen stor fra trænere udefra over, hvor dygtige, fokuserede og motiverede spillere er i K.B..

Nedsat kapacitet på omklædningsrum
Vores omklædningsrum 1 – 6 på Peter Bangs Vej er jo for øjeblikket blevet til en byggeplads. Der skal graves jerndragere ned som skal understøtte den nye 1. sal, som placeres ovenpå fodboldkontoret og omklædningsrummene.

Det betyder at disse omklædningsrum ikke kan benyttes for øjeblikket, så I opfordres alle til at møde omklædt hjemmefra. Dem der skal bruge omklædningsrum kommer til at deles om de resterende rum, så der vil være flere hold i hvert rum (7 + 8). Vi ved ikke hvor lang tid det tager.

Til kampe vil vi forsøge at tildele omklædningsrum, men det kan ikke undgås at man skal dele med andre hold.

Kunstgræsbanerne
FIU har i den forgangne uge udført renoveringsarbejde på flere af kunstgræsbanerne. Samtidig er de komme med en bøn til os om, at vi tænker på vores anvendelse af banerne.

Kunstgræs bliver slidt - nøjagtig som naturgræs - når vi hele tiden træner på samme område. Brug gerne forskellige områder af banen, når det er muligt. Særlig målfelter og straffesparksfelter er udsatte områder.

Holdkasse
Mange K.B. afholder sociale aktiviteter, deltager i stævner mv. Nogle laver også små aktiviteter, som genererer lidt indtægter til holdet - til dækning af holdets egne ekstra aktiviteter.

Vidste I, at holdet kan og skal oprette holdkonto hos K.B.'s administration. En holdkonto hos K.B. er en sikkerhed for alle - spillere, trænere/holdledere og klubben.

Via jeres medlemslogin i Halbooking kan alle let indbetale til holdkonto (samme system mange af jer kender fra K.B.+). K.B.'s administration er behjælpelige med kontoudtog, betaling af faktura eller tilbagebetaling af udlæg på holdkonto.

FCK
I morgen spiller FCK sidste kampe i dette års Champions League puljespil mod Dortmund.

Tidligere på dagen vil vores unge talenter på U19 også spille sidste puljekamp i Youth League, ligeledes mod Dortmund. De har fortsat mulighed for at sikre sig avancement, men det har modstanderen også.
Vi krydser alt, som kan krydses for to gode kampe.

K.B. Fodbold