Kære K.B.'ere

I K.B. hylder vi foreningsfælleskabet. Det har vi gjort i 146 år.

Hvert år markeres det ved foreningens fødselsdag. Her fejres alle der har gjort en indsats for foreningen, det gælder både de sportslige resultater for K.B. såvel som engagementet i hverdagen på vores dejlige anlæg. På fødselsdagen uddeles en række priser og legater, herunder betydelig støtte fra Kjøbenhavns Erhvervsklub, K.B. Ungdommens Støtteforening, Henrik Saabye, Rasmus Sørensen og Jørgen Glidov.

Tak til alle medlemmer, frivillige, ansatte og foreningens støtter for jeres kæmpe bidrag til vores fælles fantastiske forening.

Pris- og legatmodtagere var
Æresgallerist: Karl Aage Dalgaard
Mindepokalen Granen: William Bøving
Leo Dannin’s Studielegat: Simon Friis Søndergaard og Jakob Laudrup
Ungdomslederprisen: Christian Berg
Anders B. Hansen: Michael Sørensen og Jamie Axkær Jones
Ungdomslegat, Fodbold: Marcus Helmo Skov, Alexander Dannerfjord og Nicklas Ravn
Ungdomslegat, Tennis: Vilma Krebs Hyllested, Elin Brun Créton og Kristoffer Pødenphant
Ungdomslegat, Cricket: Muhammad Adyan Sajjad
Jørgen Glidov Fodboldrejselegat: Mikkel Heriba og Allan Jensen
Godot's rejselegat: U19 B

Vi er vilde med at være sammen og gøre ting med vores K.B.-venner. Hvert år mødes mangeårige medlemmer til fest – for mændene sker det i Skt. Marcus Ridderordenen og for kvinder i K.B. Piger 25 år. Der er holdt utallige fester og komsammener i Pejsesalen, samt spist og drukket i restauranterne Granen og Pilen og i Café Qvisten – og søndag d. 25. maj var K.B. Fodbolds målaktionærer samlet til fest i Pejsesalen og fodboldkamp i Parken. Målaktionærerne støtter årligt K.B. Fodbold med et flot beløb.

Der er også dækket op i restauranterne til dit besøg. Se restauranternes åbningstider på vores hjemmeside.

Én stor forening – og én stor fodboldklub
Vi har altid været en stor forening, og over årene er vi blevet større og større. De seneste tal fra DIF – medlemstal for 2021 – var vi mere end 5.600 medlemmer i K.B., hvoraf 2.336 er aktive i K.B. Fodbold. Dermed bevarede vi vores position som Danmarks næststørste fodboldklub. Faktisk er landets 2., 3. og 4. største fodboldklubber at finde på Frederiksberg. I dag er der et godt stykke over 7.000 fodboldspillere på de frederikbergske fodboldbaner.

I 2021 oplevede vi nok engang vækst. 10,4 %. Væksten skete i alle aldersgrupper og for både drenge/herrer og piger/kvinder. Samtidig var antallet af udmeldelser status quo. En stor glæde, at se så mange have lyst og vedblive med at være en del af K.B.. Desværre har vi også mange børn og unge på venteliste, hvor vi også oplever stigning til trods for den ekstraordinære vækst og optag af nye medlemmer i 2021.

Med en stor forening følger også en organisation, der kan støtte og hjælpe medlemmer og frivillige – de sidste er der mere end 300 af i K.B. Fodbold.

Kontaktperson i K.B. Fodbold
Kontaktpersoner og -oplysninger findes på K.B.’s hjemmeside. I KampKlar finder du kontaktoplysninger på dine trænere og holdkammerater.

K.B. Administration
Henvendelser vedrørende medlemskab, medlemskort, fitness, FCK-billetter, parkering mv.
Telefontider: 3871 4150 (tast 1)
Mandag – Torsdag: 8:30 – 15:00
Fredag: 8:30 – 14:30

K.B. Fodbold
Bane- og kampfordeling, spillercertifikat, KampKlar, venteliste, webshop mv.
Kontakt din Sportslige Leder angående træning, hold, K.B.+ mv.
Telefontider: 3871 4170
Mandag – Torsdag: 15:00 – 21:00
Fredag: 15:00 – 20:00
Lørdag og Søndag: Ved kampe på anlægget

FCK Camp
I Påsken var der 120 børn på FCK Camp på Peter Bangs Vej.
Traditionen tro, vender FCK Camp tilbage i sommerferien. Billetter finder du på fck.dk/traenmed/fckcamp.

K.B. Fodbold