Kære K.B.'ere

Sommerferien er snart ovre, og en ny fodboldsæson fløjtes i gang på mandag d. 8. august. Børne- og ungdomsspillere har fået nye U-betegnelser, og nogle Old Boys-spillere får fornøjelsen af igen at være den unge.

De fleste hold er efterhånden blevet gode til at benytte sig af KampKlar til kommunikation om træning, kampe og meget mere. Det er en kæmpe hjælp for alle frivillige, når spillere og forældre husker at af- og tilmelde sig i KampKlar.

Audi K.B. Cup var tilbage efter 2 års pause
I den sidste uge af juli vendte vores traditionsrige ungdomselitestævne tilbage. I 2020 og 2021 måtte vi aflyse turneringen pga. den verdensomspændende pandemi.

Hele 42 hold fra Danmark, Sverige, Norge og Finland deltog i 2022-udgaven, hvor vi forsøgte os med flere nye tiltag, som blev godt modtaget af de deltagende hold.
For første gang deltog U12'erne, mens vi i U13-årgangen skiftede fra 11-mands til 9-mands.

En tak skal lyde til FGV for klargøring af kunstgræsbanerne. FCK's greenkeepere for klargøring af bane 1. Tre Falke Skolen og Frederiksberg HF for lån af skolerne til indkvartering af gæstende hold. Dommerne - som nu er i form til den kommende sæson. Personalet på K.B.. Restaurant Granen for god forplejning af holdene i Pejsesalen og de mange tilskuere fra boden ved bane 1 og Qvisten.

En særlig tak skal lyde til de mange frivillige hjælpere, der er afgørende for at vi kan gennemføre turneringen.

Fodboldfestival
På lørdag og søndag (6.-7. august) afholder vi for 2. år en stor fodboldfestival i samarbejde med FB, FA 2000 og F.C. København. Her vil der være en masse glade fodboldspillende børn, samt masser af aktiviteter med hoppeborg, fodbolddart og meget meget mere.

Venlig hilsen
K.B. Fodbold