Kære K.B.'ere

Alle er nu i gang med turneringsæsonen. I Mikroafdelingen havde vi 40 turneringshold i aktion i den første weekend. Debutanterne - U6, årgang 2016, stillede med 10 turneringshold.

For at kunne lykkedes weekend efter weekend at spille kampe, yder de mange frivillige i K.B. Fodbold en kæmpe indsats. Der går en masse koordinering, tanker og nervøsitet forud for hver kamp. Trænere og holdledere, går bl.a. igennem tankerne;

  • hvordan får alle rimeligt med kampe i sæsonen og spilleminutter i kampene?
  • har vi nok spillere?
  • hvor mødes vi/hvordan kommer vi frem, når vi spiller på udebane?
  • hvem skal være dommer/kommer dommeren?
  • hvordan er det nu, at man laver holdkort?


Hjælp vores dygtige og engagerede frivillige. Meld jer til rådighed eller afbud til kampene i KampKlar. Det gør det nemmere og sjovere at være frivillig.

Rokade af Sportslige Ledere
Der er lavet rokade i Mikro- og Børneafdelingen, samt ny struktur omkring de Sportslige Ledere.

I Mikro deles den Sportslige Leder-rolle i to, hvor Søren Ydemark allerede er tiltrådt med ansvar for U6 og U7. Mange af jer har allerede mødt Søren, der har været med Casper Hansen ud på banen, til forældre- og trænermøder de sidste par uger.

Indenfor kort tid håber vi, at kunne annoncere en Sportslig Leder for U8 og U9. Indtil da, vil Sportschef Franz Dupont varetage opgaven.

Casper Hansen overtager i stedet for Mikro ansvaret for Børn. Det sker efter to år på Pile Allé, hvor han været med til at fortsætte den gode udvikling i K.B. Fodbold, og han har integreret nye tiltag i Mikro. Særligt Løve-universet kan fremhæves. Det arbejde skal nu videreføres til Børneafdelingen. Vi ser store muligheder i denne rokade, som kan være med til at binde Mikro og Børn - især overgangen - bedre sammen.

Tillykke til Søren og Casper med de nye roller og opgaver.

Samtidig siger vi farvel og tak til Andreas Moe Rasmussen, der efter flere år i forskellige roller hos K.B. Fodbold og K.B. Talent -  senest Sportslig Leder for Børneafdelingen, er taget ud på et nyt fodboldeventyr i Nordjylland.

Forældre/tilskuere
Vi er alle glade for, at livet nu er vendt tilbage på vores to anlæg på Peter Bangs Vej og Pile Allé. Én positiv ting har vi oplevet og lært under Coronarestriktionerne, hvor tilskuere/forældre ikke har haft adgang til banen. Det har skabt et fantastisk rum til fordybelse, læring og leg for børn, unge og trænere, samt bedre trivsel.

K.B. Fodbold opfordrer derfor til, at tilskuere/forældre på Peter Bangs Vej, fortsat ikke at opholde sig indenfor hegnene og rundt om banerne under træning. Træning kan i stedet følges fra pool området ved Café Qvisten. Her er der et fint plateau, hvorfra træning kan følges, ligesom der er kort vej til den næste kop kaffe. Derudover kan der tages ophold på Kærlighedsstien langs hegnet.

Forældre, som overværer træning på Pile Allé, bedes tage ophold på løbebanen rundt om græsset, så børn og trænere får rum til fordybelse, læring og leg på græsset. Mens børnene træner, er der rig mulighed for forældre at købe kaffe til sig selv og is til lillebror/lillesøster i Restaurant Pilen.

FCK Camp i efterårsferien
Tag dine fodboldkammerater under armen og kom med på FCK Camp i efterårsferien. På FCK Camp trænes du efter de samme metoder og øvelser som vores spillere i FCK Talent gør det i deres hverdag.

Du kan se frem til en uge fyldt med fodboldtræning, ligesom der er masser af tid til sjov med besøg fra F.C. Københavns Børn & Unge team og Løven Leo.

FCK Camp foregår hos K.B. i uge 42 med program mandag-fredag fra kl. 9-15. Udover fodboldtræning indgår der i campen forplejning samt en fed deltagerpakke fra Adidas/FCK med tøj, taske og drikkedunk. Læs mere og book din plads her: FCKCamp.dk

Fik du læst...

25/08 Ved Coronatilfælde i fodboldafdelingen
24/08 Opstartsarrangement for U16 til U19
23/08 K.B. uddanner fodboldtrænere

  12/08 Hæder til to vaskeægte K.B.'ere
10/08 Fodboldsæsonen er i gang...

Venlig hilsen
K.B. Fodbold